Здрасти :)

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion

 • ПЛАЩАНИЯ
 • Здравейте.Някой може ли да ми отговори на въпросите: Може ли началник гара да дава дневни дежурства на официалните празниците, а в същото време служителите му да са на "Минус" часове и да имат почивки от по 3-4 дни? и Законно ли е когато служителите му продават билети той да получава процент от продадените билети?
 • Може да дава дежурства по празниците проверил съм,но просто не е коректно от негова страна,както казва един подобен началник:50 лв. са си 50лв.Защо не дава почивките,като нощни А А А ????До колкото,за продажбата на билети има право ако е работил,като дежурен,но само,за тези дежурства,изчислява се по същия начин както ни режат,когато сме в отпуска.Ако взема повече кажи на директора или пиши на Джоана,тя такива лакомници обича.
 • Някой да ме светне къде в момента на сайта се появяват служебните съобщения за датите на заплати, аванси и ваучери?
 • Пиши в търсачката на сайта аванс и ти показва съобщенията за аванс и заплата.
 • В момента не показва нищо. Няма ги и старите съобщения. Точно, когато пуснаха новия сайт имаше раздел "Служебни публикации" и всички стари съобщения бяха там, но сега този раздел го няма.
 • Относно питането на vdo 100(със закъснение): Според мен не е никакъв проблем да дава дежурства и през празниците,тъй като и той като дежурните ръководители(пост.стрел. и прелезопазачи) се води на сумарно изчисляване на работното време.Относно минуса-все пак зависи колко е голям той.Но и тук е въпрос на преценка,защото тази недомислица(за мен,но не и за голяма част от ръководството) кара голяма част от началниците да се презастраховат с повече дежурства,за да не се изцъклят в края на шестмесечието.Защото тогава според шефовете-ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВЯ С ГРАФИЦИТЕ!Има и друг мотив за тези дежурства според мен.Ами простата сметка показва,че всеки ръководител движение с нощния труд,класа и малката сума от билети взема колкото началника си,понякога и отгоре.Защо той да не вземе някой лев?!А относно това защо не дават нощни дежурства началниците-в заповедта на Генералния Директор пише,че началниците се вписват в графика само за дневни дежурства.Но предполагам,че по цялата ж.п мрежа ще се видят всякакви "тълкования" на това "само дневни".
 • Благодаря за информацията. Задавам тези въпроси от декември 2012, като съм писал и до "управлението", но и досега нямам отговор
 • кога ще има аванс ваучери и заплата този месец?
 • kade sa tezi saopstenia za zaplati i avansi.
 • Сайта е пълен боклук... колко време търся къде се публикуват съобщенията за заплати и никъде не ги намирам. Поредната побългарена работа...
 • А бе какъв е този сайт дето не човек не може да разбере кога са плащанията.Кой малоумник отговаря за това?
 • :)жив здрав щастлив всеки изписвате с латиница rail-infra.bg в полето на екрана на интернет-комуникатора ви и после горе-вдясно в началната RAIL-INFRA.BG страница в белия search the site (търси в сайта) правоЪгълник пишете или заплата или ваучери или аванс с кирилица и цъквате на лупа-символа и ще ви даде информ-я :)
 • В началото на тази година сайтът на ДП НКЖИ беше осъвременен и една от новите функции е създаването две нива на достъп:
  - публично - достъпно за всички посетители на сайта
  - служебно - вътрешна информация, която касае и е достъпна само за служителите на Компанията. Тук са и съобщенията за аванс, ваучери за храна и заплати.
  След регистрация и вход (бутон 'вход' горе вдясно над полето за търсене) Вие ще имате достъп до полетата от тази служебна част.
  Информация относно регистрацията ще намерите в писмо № ЖИ 5309/07.03.2013 г., изпратено до всички поделения, дирекции и отдели на ДП НКЖИ.
 • някой нещо да е чул за парички през юли?
 • и аз чакам нещо да се публикува ,все пак е сезон на отпуски и всеки си прави сметката!!
 • abe to plashtaniata sa qsni 10-ti avans 26-ti zaplati mo znaete li che sa ni reznali valcherite i to dosta vreme she sa pak nie sme na pirona otgore
 • Пиша в темата за Плащания, защото няма тема Ваучери! Пък и напълно възможно самите ваучери да се превърнат в "Плащания" та: К'во стаа!?
 • Уважаеми г-н Нинов,

  Информация за ваучерите за храна можете да намерите в секция „Вътрешни новини и съобщения”, от 5 юли 2013 г. (петък).
 • "press юли 8
  Уважаеми г-н Нинов,

  Информация за ваучерите за храна можете да намерите в секция „Вътрешни новини и съобщения”, от 5 юли 2013 г. (петък)."
  Ако евентуално успеете да го намерите :) Айде ако може малко да си пооправите сайта и да си преразпределите категориите и подфорумите
 • Папаз-баир


  Който не скача е червен? Не! Който скача е олигофрен. Който протестира от утре - също.

  Неуверения Папазов, а се оказва, че е и неубеден в това което говори, преди месец казва : "- В БДЖ ще направим промени, но не драстични. В НКЖИ не съм убеден, че няма да са драстични, защото ТАМ СВАРВАМ ЕДНО СПОКОЙСТВИЕ, което не ми харесва. Но днес ми е едва 9-ият ден."
  Милото ми то, морско чедо! Страх го е от водата - слезнало на брега, а се мисли за моряк!!! В НКЖИ царяло спокойствие! Според "морското чедо". Нееее, скъпи ми "моряко", не е спокойствие е. Безразличие е. Непукизъм ги е обхванало в централата на НКЖИ. Хич не им пука. Вземат си хилядарките, чешат се по ... слабините, таралянкат си ... пурпурно-сините бузки, и, пей сърце. Кеф.

  "...........По данни на доставчиците на ваучери за храна - около 4-5 хиляди предприятия у нас раздават ваучери, което означава, че около 350 хиляди работници ги получават. Не всички обаче остават без ваучери, тъй като има КОМПАНИИ, които ПРЕДВИДЛИВО са купили количества за цялата година........(в-к Труд -
  Хиляди работници - без ваучери за храна до края на годината)

  А "морякът" смята, че е само спокойствие в НКЖИ-то! Хилава работа, хилави сметки!!! Досущ като социалното управление на "социалната" партия с дясно правителство и десни министри.
  Жална ни майка!
  Пазете кибрита в края на годината!
 • Някой има ли информация за ваучерите? Ще ни ги дават ли или ги спряха?
 • Ще дават, може би другата седмица.